Het vrolijke nest

Kerstmarkt 2015

Het was weer leuk, de kerstmarkt in Utrecht, maar een beetje jammer van de regen. Dat maakte het wat kouder en rustiger. Ik ben helaas vergeten foto’s te maken zaterdag, dus geen foto’s van de kraam. Wel van wat er nog over is 😉 Die foto’s ga ik komende week in de webwinkel zetten. Er waren wel mensen die foto’s maakten tijdens de kerstmarkt, dus misschien komt het nog.

klein kerstboompje

In het kleine boompje hangen alleen zelfgemaakte kersthangers, deze zijn nu te koop bij het Vrolijke Nest! Het staat gezellig in onze keuken.

kerstbalbuikje kerstmannetje engeltje liggend rudolph engeltje op knieen engeltje zittend mistletoe 

De vilten kerstmannetjes en engeltjes zijn van Atelier Pippilotta en verkoop ik als pakketje, maar ook kant-en-klaar (net zoals alle andere pakketjes in de webwinkel). Deze kan ik nu snel verzenden omdat ik ze direct uit de boom kan vissen! Ook verkoop ik deze kersthangers momenteel per stuk en niet perse als drietal, zoals het pakketje. Ook de mistletoe, het rendier en de kerstbalbuikjes vind je in de winkel.

krijtstift

En nog wat anders: je ziet het nu veel, raamdecoraties met krijtstift. Ik wilde het ook eens proberen en het is echt super makkelijk en geeft een leuk resultaat. Het fotograferen is alleen wat lastig. Ook fijn: je veegt het met een vochtige doek zo weg!

 

 

Gemaakt door de Toekomst