Het vrolijke nest

Bericht van een tevreden klant

Wat een fijne mail kreeg ik vorige week, van een tevreden klant:

“Goedemorgen,

De bestelling heb ik in goede staat ontvangen en ziet er echt perfect leuk uit. Leuk die persoonlijke touch, maakt het toch leuk om open te maken. De slinger dient als versiering voor de tipitent van mijn dochter en is echt helemaal leuk. Bedankt voor een leuk product en perfecte levering.”

S.P. uit Heiloo
Ik heb ook een foto van de bestelde vlaggenlijn gekregen (en toestemming om de quote te gebruiken).

vlaggen om tipi

De vlaggenlijn hangt om de tipitent van haar dochter heen. Wat een leuk idee om de vlaggenlijn zo te gebruiken! En zo fijn om te lezen dat andere mensen plezier hebben van wat ik heb gemaakt. Dus mocht je ook een leuke foto of verhaal hebben, omdat je een tevreden klant bent, mail me gerust, dat vind ik erg leuk om te lezen en te zien! Zeker omdat het anderen ook weer een idee kan geven over hoe je bijvoorbeeld een vlaggenlijn op een leuke manier kan gebruiken.

En er was afgelopen weken ook nog een speciale bestelling voor een pasgeboren jongetje. Daarvoor mocht ik een mooi dekentje haken. Op verzoek in blauwtinten. blauw dekentje opgevouwen blauw dekentje uitgevouwen

Ik ben meteen doorgegaan met het haken van een volgend dekentje dat in de webwinkel zal komen. Ook een dekentje in blauwtinten, iets meer mint kleur erbij. Op verzoek kan ik altijd andere kleuren gebruiken. Een vergelijkbaar gehaakt dekentje op verzoek heeft een levertijd van ongeveer een week en kost 59,95 euro.

Het dekentje is direct naar de nieuwe ouders gestuurd, omdat de besteller in het buitenland woont. Dat kan dus ook: een kado met een kaartje met persoonlijke boodschap erop meteen naar iemand laten versturen. De dubbele kaartjes zijn voor 1 euro te bestellen en verkrijgbaar met een lichtblauw, roze of blank houten knoop erop.

kaarten knopen op rij blauwe knoop schuin

Thuis had ik trouwens ook een tevreden klant, onze jongste zoon droeg tijdens het kerstdiner zijn feestelijke kerstslab!

kerstslab 2015

Gemaakt door de Toekomst