Het vrolijke nest

Atelier Pippilotta in het Vrolijke Nest!

regenbooghuisje

Wat ben ik blij dat ik de patronen van Atelier Pippilotta mag gaan verkopen! Al jaren zijn de ontwerpen van dit atelier favoriet bij mij. Voordat ik met het Vrolijke Nest begon maakte ik al veel van de ontwerpen voor mijn seizoenstafels. Nu dus ook te koop bij het Vrolijke Nest! Je vindt ze onder de categorie seizoenstafel en dan Atelier Pippilotta. En een aantal keer per jaar komen er nieuwe ontwerpen van prachtige vilt pakketjes uit. Hieronder wat voorbeelden.

blaadjes-vegen-605x600  sterrenregen vier-bolle-buikjes de-bloemetjes-buiten-zetten-300x262

Als je zelf niet aan de slag wil of kan gaan (geen tijd, geen zin, niet genoeg geduld, fysiek niet mogelijk),  dan maak ik graag een pakketje voor je!

Hoe werkt het? Kies het pakketje naar keuze in de winkel. Kies ook de juiste maaktoeslag die bij dat pakketje hoort. Dit hangt af van de moeilijkheid en de tijd die het me kost kost om het pakketje te maken. De juiste toeslag (A tot en met I) staat vermeld bij de beschrijving van het pakketje.

Ik heb hiervoor toestemming en maak gebruik van de originele pakketten van Atelier Pippilotta, die ik speciaal hiervoor inkoop. De levertijd van een kant en klaar figuur, is uiteraard iets langer dan van een los pakketje.

Vooruit, nog wat mooie plaatjes!

reiswiegje vrolijke-pietenhanger1-650x417 bolletjes-poten-300x206 Drie-kerstbalengeltjes-300x228

 

zomerhanger-173x300 twee-kleine-kaboutertjes-winter-262x300 kuikentafereeltje-435x600 winterhutje geboorteicoon-blauw-300x210

Atelier Pippilotta heeft op dit moment ruim 260 pakketten, dus dat is wel even werk om alles in de winkel te zetten, maar ik werk er hard aan. Er zijn mooie ontwerpen die erg geschikt zijn als kraamkado of als decoratie in een kinderkamer. En uiteraard voor op een seizoenstafel. Of het nu een zomerse seizoenstafel is met bloemenkinderen of strand thema of een seizoenstafel voor een feestdag of met winterthema, er is veel om uit te kiezen. Ook erg leuk voor een thematafel of seizoenstafel op school of het kinderdagverblijf! Kom gauw kijken wat jouw favoriete ontwerp is!

 

Gemaakt door de Toekomst