Het vrolijke nest

Een kraammand vol kraamkadootjes!

VIE

Een aantal weken geleden kregen we ontzettend leuk nieuws: mijn jongere broer en zijn vriendin verwachten een kindje! Toen sloegen mijn hersens natuurlijk meteen op hol om kraamkadootjes te bedenken.

Wat is leuk voor de kersverse ouders? Het is namelijk hun eerste kindje, dus wat dat betreft fijn voor de kraamkadootjes: kleine kans dat ze het al hebben. Wat is handig? Want er zijn zoveel babyproducten te krijgen, maar je hebt echt niet alles nodig! Wat zouden ze willen qua kleur/stijl voor de babykamer? Niet onbelangrijk, want smaken verschillen nu eenmaal!

Omdat ik zelf natuurlijk dingen voor baby’s maak (goh, handig!), is de keuze reuze en heb ik al en lange lijst met ideetjes….ook nieuwe ideeën voor het Vrolijke Nest die ik op Pinterest bewaar. Een ding weet ik wel: ik ga ze verwennen met een kraammand vol mooie handgemaakte kadootjes waar ze hopelijk erg blij van worden! Ik heb meteen wat kraamkadootjes bij elkaar gezocht en wat voorbeeld kraammanden gemaakt om een idee te krijgen.

kraammand idee jongenkraammand idee meisjekraammand idee retro

Of kraamkadootjes in een koffertje, ook heel leuk!

kraamkoffertje idee meisjekraamkoffer idee jongen

Ken je ook iemand die een kraammand vol mooie kraamkadootjes verdient? Ik maak graag in opdracht een mand afgestemd op de ontvanger. Voorbeelden van wat er in een mand kan: slabje, speenkoord, gehaakt babydekentje of een klein quiltje, knisperdoekje, gehaakte kledinghanger, labeldoekje, vlaggenlijn met of zonder naam. Uiteraard wordt alles mooi verpakt en kan het eventueel met een kaartje rechtstreeks naar de ouders gestuurd worden. Ook leuk: een kadootje voor een oudere broer of zus erbij! Hoe leuk is het om een collega te verrassen met een mooie kraammand! Of een vriendin aan de andere kant van het land? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Leuke ideeën zijn ook welkom!

Gisteren hoorden we trouwens of mijn broer en zijn vriendin een jongen of een meisje krijgen…..maar dat vertel ik een andere keer!

 

Gemaakt door de Toekomst