Het vrolijke nest

Workshops

Het is ook mogelijk om workshops te volgen bij het Vrolijke Nest!

Op de Facebookpagina, bij de evenementen, zie je de meest actuele data die gepland staan. Meestal in de ochtend 9.00-11.00 uur.

In een ontspannen, huiselijke sfeer werken aan mooie viltfiguren voor de seizoenstafel. Wil je deze dag liever iets anders maken dan wat aangegeven staat? Of wil je werken aan iets wat je al tijden thuis hebt liggen en niet aan toe komt? Dat kan in de meeste gevallen: in overleg is veel mogelijk!
Werken onder begeleiding, nieuwe vaardigheden leren, inspiratie opdoen en naar huis met iets prachtigs, ontstaan uit eigen handen. Koffie, thee en wat lekkers inbegrepen.
Kosten: €27,50 per persoon, per keer.

Stempelkaart: bij elke workshop krijg je een stempel. Is de kaart vol met 5 stempels? Dan is de volgende workshop ter waarde van €27,50 gratis! De kaart is persoonlijk en niet overdraagbaar. De kaart is geldig zolang er workshops gegeven worden door het Vrolijke Nest.
Neem contact op om je op te geven of bij vragen. Ook heel leuk om met een groepje samen te doen met ouders van een school, gastouder of kinderdagverblijf.

Geschikt voor beginners en gevorderden. Ook zal er soms een (basis) workshop zijn voor naaldvilten of natvilten.

Graag tot ziens!

groeten Kim

 

Gemaakt door de Toekomst