Het vrolijke nest

Lente ontwerpen

De nieuwste ontwerpen van Atelier Pippilotta zijn uit. Prachtige lente ontwerpen! Mooie vilt pakketjes voor de seizoenstafel.

gehaakt-bloemenkind-viooltje-278x300

Gehaakt viooltje. Weer een combinatie van een vilt- en haakpakketje. Een violenkindje op een houten kegel van 45 mm. Ze is eenvoudig om te maken. Een pakketje kost € 6,65.

Wilgenkatje-159x300

Het Wilgenkatje hoort bij de bomenserie. In zijn hand en zakken van zijn vest zitten schattige kattenkindjes. Het pakket kost € 9,95.

poestkabouters-273x300

Poetskabouters. Twee kabouters houden voorjaarsschoonmaak. Eén met spons en de ander met een zeem. Het pakket kost € 7,20.

Drie-kippen-en-een-haan-300x208

 

Drie kippen en een haan. In de serie huisdieren zijn hier drie kippen en een haan. Echt een leuk pakketje voor Pasen of een boerderijtafel. Het pakket kost € 6,65.

appelbloesem-300x248

Mijn persoonlijke favoriet: Appelbloesem. Heel zachtjes wiegt dit baby’tje met satijnlintjes aan de appelbloesem. Gemaakt met prachtig sprookjesvilt. Het pakket kost € 9,95 en de tak is 18 cm lang.

Dit pakketje heb ik daarom ook al gemaakt! Met twee kleine zuignapjes hangt het takje aan het raam. Kom maar door met de lente!

appelbloesem van Atelier Pippilotta gemaakt door Het Vrolijke Nest appelbloesem van vilt voor het raam - Het Vrolijke Nest

 

Gemaakt door de Toekomst