Het vrolijke nest

Bijtring konijnenoren

Op Facebook was het voor het weekend al te zien: ik heb wat nieuws gemaakt. Een bijtring met konijnenoren is het nieuwste product.

bijtring ster grijs bijtring sterren grijs achter

Ideaal voor baby’s met doorkomende tandjes. De bijtring is lekker om op te bijten en leuk om mee te spelen. Aan de ene kant een mooi katoenen stofje en aan de andere kant heerlijk zacht wit fleece. Ook een fantastisch kraamkado! De bijtring past makkelijk door de brievenbus als je het op wilt (laten) sturen. De oortjes kun je er makkelijk afhalen en wassen. Daarna knoop je de oortjes er gemakkelijk weer op, het is een soort lus. De houten ring reinig je door het af te nemen met warm water. Het is onbehandeld hout, veilig voor kinderen. Ook is het een heerlijk speeldingetje voor kleine knuisjes, de ring en de oortjes passen goed in kleine handjes.

bijtringen jongens bijringen meisjes

Vers van de naaimachinenaald zijn ze. Vorige week had ik ergens 15 houten ringen besteld en ik ben meteen aan de slag gegaan toen ze binnen waren. Wat was het moeilijk om stofjes te kiezen! Ik ben maar voor traditionele roze, blauwe en een paar neutrale tinten gegaan. Deze bijtringen zijn zo leuk om te maken, ik kan zo nog 20 stofjes van de planken pakken en verder gaan. Helaas zijn de houten ringen op, ik wacht toch maar even totdat deze verkocht zijn. Maar mocht je dus een bijtring willen met een totaal andere kleur, dan kan dat! Ook heel leuk in combinatie met een slabje of labeldoekje.

bijtringen drie jongens bijtringen drie meisjes bijtringen stip bijtring ruitjes

Ik heb er vrijdag al twee kado gedaan aan twee verschillende baby’s en zij en hun ouders waren er blij mee.

bijtringen kado

Wil je ook zo’n schattige bijtring? Dan kun je die nu bestellen, of…. winnen! Via Facebook ga ik een bijtring naar keuze weggeven! Deel het bericht op Facebook en maak kans op een bijtring voor je eigen kleintje of die van een ander! Succes!

Gemaakt door de Toekomst