Het vrolijke nest

Leuke opdracht

vakantieliefde en in de wolken schuin vakantieliefde en in de wolken 3

 Veel knipwerk voor alle hartjes (die zijn dubbel, dus ruim 60 hartjes) en daarna veel festonneren. In de wolken is eigenlijk een soort mobile, de touwtje moeten dus nog ergens aan vast worden gemaakt (een stok of ring). Voor de foto had ik ze tijdelijk met plakband aan het gordijn vastgezet.

detail in de wolken vakantieliefde en in de wolken schuin 2

Helaas werkte de stof voor de wolkjes en mijn naaimachine niet zo goed samen want het trok steeds scheef. Gelukkig had ik wit vilt op voorraad en heb ik de wolkjes van wit vilt gemaakt, staat ook leuk! Toen ik bezig was vonden mijn kinderen het maar jammer dat het niet voor onszelf was. Ik denk dat ik het pakketje Vakantieliefde ook maar voor onszelf ga maken, leuk voor over een maandje met Valentijnsdag. Ik heb daar al wat kleine dingen voor, maar er kan zeker nog wat bij.

vakantieliefde detail meisje vakantieliefde detail jongen

De seizoenstafel is nu een beetje kaal, ik twijfel nog of ik alle winterfiguurtjes uit het koffertje ga halen, aangezien het niet echt winters is hier. Vorige jaren zette ik in januari juist alle regenboog dingen neer, een vrolijk, kleurrijk begin van het nieuwe jaar! Ik denk dat ik dat straks maar ga doen.

Ook heb ik twee setjes kraamkadootjes gemaakt die we binnenkort gaan geven. ingepakt

De kleuren en print heb ik aangepast aan de geboortekaartjes. Dat is weer het voordeel van mijn stapels en bakken met stofjes: er zit meestal wel wat bij dat goed past! slab en knisperdoekje S slab en knisperdoekje d

Verder ook met andere dingen bezig, maar die zijn nog niet af, dus nog even geen foto’s daarvan. Het gehaakte dekentje met blauwe kleuren schiet al aardig op, nog maar 4 rijen. Ik heb ook nieuwe kleuren besteld om een roze variant te maken.

Dan ga ik nu dat koffertje met regenboog spullen eens opzoeken….

 

Gemaakt door de Toekomst